مقایسه پاوربانک 10000 شیائومی با انکر، وان پلاس و EasyAcc
شیائومی یکی از شرکت های فعال در زمینه تولید لوازم الکترونیکی می باشد که به واسطه دانش مهندسی قوی و ارائه قیمت های فوق العاده توانسته است که شهرتی جهانی کسب کرده و سهم قابل توجهی از بازارهای مختلف را بدست آورد. پاوربانک های شیائومی از محبوب ترین سری های موجود می باشد که در طرح ها و اندازه ها و امکانات مختلف طراحی و تولید شده اند. شما می توانید با توجه به خواسته های خودتان و بازه قیمتی مورد نظرتان، یکی از این محصولات را خریداری کرده و با آسودگی خیال تا سالیان سال استفاده کنید. امروز می خواهیم که پاربانک 10000 تولیدی این شرکت را با محصولات با ظرفیت مشابه از شرکت های انکر، وان پلاس و EasyAcc مقایسه کنیم. پیش از شروع این مقاله بد نیست بدانید که شیائومی مدل های مختلفی از پاوربانک 10000 را طراحی و توسعه داده که در این مقاله تنها به گوشه ای از آن ها اشاره خواهیم کرد.
پاوربانک انکر 10000 میلی آمپر ساعت مدل PowerCore:
انکر یکی از برندهای مشهور و محبوب در دنیای پاوربانک ها می باشد که همواره با طراحی و توسعه محصولات باکیفیت توانسته است که رضایت مشتریان را جلب کند. سرعت بالا، قابلیت حمل آسان و ظرفیت قابل قبول و غیره از ویژگی های برجسته مدل PowerCore از محصولات این شرکت بوده که باعث شده است، نسخه 10000 از این پاوربانک به بهترین گزینه های موجود در بازار تبدیل شود. گفتنی است که این محصول از فناوری Quick Charge 3.0 شرکت کوالکام نیز پشتیبانی کرده و می تواند بارها و بارها گوشی هوشمند و تبلت شما را به صورت استاندارد شارژ کند. گفتنی است که مدل جدید این محصول با بدنه ای از جنس پلاستیک سبک و مقاوم ساخته شده و روی آن می توان یک پورت USB و یک پورت micro-USB را پیدا کرد که راه های شارژ کردن و شارژ شدن دستگاه می باشند. افزون بر این، سازندگان از چهار لامپ LED در بخش بالایی بهره برده اند که میزان شارژ باقی مانده باتری را نمایش می دهد. پاوربانک Anker PowerCore 10000 یک دکمه کوچک را هم میزبانی می کند که با فشردن آن می توان عملیات شارژ را آغاز کرد. شما هم اکنون می توانید این محصول با ارزش را با قیمت 31.99 دلار خریداری کرده و برای سالیان سال از آن استفاده کنید.
پاوربانک وان پلاس 10000 میلی آمپر ساعت:
پاوربانک 10000 میلی آمپر ساعتی شرکت نوپای وان پلاس، طراحی کاملا متفاوت و ساده و یک رنگی دارد و روی آن هیچ دکمه ای را نمی توان پیدا کرد و تنها به حک کردن لوگوی شرکت بر روی بدنه رضایت داده شده است. این طراحی سبب شده تا با در دست گرفتن پاور بانک، تصور کنید یک موبایل هوشمند کوچک را همراه خود داشته و حس خوبی را بدست آورید. گفتنی است که عملیات شارژ دستگاه ها به صورت خودکار و با برقراری ارتباط میان پاوربانک و آن ها آغاز شده و برای نمایش میزان شارژ باقی مانده نیز از چهار لامپ LED آبی در لبه سمت راستی دستگاه استفاده شده که به اتفاقی عادی میان پاوربانک ها تبدیل شده است. بنابر اعلام وان پلاس، سرعت شارژ برای پورت های ورودی و خروجی، 10 وات می باشد. از آن جایی که این پورت ها در محصولات دیگر به فناوری 15 واتی مجهز شده اند، انتظار می رود که این دستگاه در مدت زمان بیشتری شارژ شود. این محصول همچنین با قیمتی در حدود 30 دلار به فروش می رسد که برای چنین دستگاهی، کمی گران به نظر آمده و گویا کاربران باید هزینه داشتن یک طراحی مدرن و شیک را بیش از حد از معمول پرداخت کنند.
پاوربانک 10000 شیائومی مدل Mi PLM09ZM نسخه 2 دو پورت:
شیائومی در این مدل از پاوربانک های خود از یک طراحی زیبا و شیک استفاده کرده است که می توان تحیسن هر فردی را برانگیزد. این محصول دارای دو پورت خروجی بوده و شما می توانید که به صورت همزمان از این پورت ها استفاده کرده و محصولات خود را شارژ کنید. شیائومی، فناوری شارژ هوشمند و سریع 15 وات را هم برای این پاوربانک خوشساخت در نظر گرفته تا این محصول زیبا، یک سر و گردن بالاتر از سایر رقیبان سرسخت قرار گیرد. همچنین همان طور که در بخش قبلی گفته شد، نماینده شرکت وان پلاس دارای پورت های 10 واتی است. آلیاژ آلومینیوم، یکی از برجسته ترین تصمیم های شیائومی برای استفاده کردن در بدنه محصول بوده که در کنار افزایش مقاومت در برابر عناصر خارجی، جلوه ای خاص به آن بخشیده است. از طرفی وجود سیستم امنیتی چند لایه باعث شده که هنگام اتصال دستگاه ها به پاوربانک، مشکلی از نظر شارژ صحیح وجود نداشته باشد. گفتنی است که این محصول این توانایی را دارد دستگاههایی مثل هندزفری بلوتوث و دست بندهای هوشمند وغیره را با ولتاژ پایین نیز شارژ کند. در آخر لازم است بدانید که تمامی این ویژگی ها در پاوربانک 10000 شیائومی مدل Mi PLM09ZM نسخه 2 دو پورت کنارهم قرار گرفته و تنها با قیمت 20 دلار به فروش می رسد.
پاوربانک 10000 میلی آمپر ساعت EasyAcc:
ایزی ای سی سی، پاوربانک نسخه 10000 خود را نیز به یک طراحی زیبا و دل پسند مزین کرده و توانسته است که وزن آن را به 226 گرم برساند. به این ترتیب شما مشکلی در هنگام حمل و نقل آن نخواهید داشت. این محصول میزبان دو پورت USB بوده و می تواند به صورت هم زمان، آیفون و یک دستگاه اندرویدی دیگر را شارژ کرده و همچنین وجود فناوری شارژ سریع Quick Charge 3.0 نیز باعث صرفه جویی در زمان خواهد شد. گفتنی است که نسل دوم این پاوربانک با ترکیبی از رنگ های مشکی و خاکستری تولید شده و با ضخامت پایین و قیمت 21 دلاری به فروش می رسد.
کدام پاوربانک را خریداری کنیم؟
قاعدتا با مطاله این مقاله متوجه شده اید که محصول برتر و لازم به خریداری کدام مدل است. با این حال بد نیست تکرار کنیم که نماینده شیائومی در این لیست، دارای طراحی شیک و زیبا و همچنین کیفیت ساخت بالا بوده و توانایی شارژ همزمان دو محصول را دارد. از طرفی وجود سیستم امنیتی چند لایه باعث شده که هنگام اتصال دستگاه ها به پاوربانک، مشکلی از نظر شارژ صحیح وجود نداشته باشد. گفتنی است که محصول با داشتن قیمت 20 دلاری توانسته است که فاصله زیادی را از رقبای 30 دلاری و بیشتر خود پیدا کند.
حبیب
مقاله بسیار خوبی بود ، با تشکر از نویسنده محترم