شرکت کوالکام به تازگی اسنپدراگون 8 نسل 2 را معرفی کرده است که این اتفاق با فاصله کمی از معرفی اسنپدراگون 8 نسل 1 افتاده است. اگرچه Snapdragon 8 Gen 1 بسیار قویتر از تراشه Snapdragon 888 بود ولی داغ شدن بیش از اندازه آن در زمان بازی باعث شد تا زیاد مورد استقبال کاربران قرار نگیرد. به همین خاطر کوالکام احتمالاً از اشتباهات و شکستهای خود درس گرفت و طراحان این شرکت به منظور رفع مشکل و بهینهسازی عملکرد این تراشه، تصمیم گرفتند تا تراشه جدید Snapdragon 8 Gen 2 5G را طراحی کنند. تراشه نسل 2 اسنپدراگون 8 هنوز وارد بازار نشده است و انتظار می رود در اکتبر 2022 به طور رسمی عرضه شود. در این مقاله می همراه به معرفی و بررسی ویژگیهای این تراشه جدید کوالکام خواهیم پرداخت.
ویژگی های اسنپدراگون 8 نسل 2
شرکت کوالکام با ارائه پلتفرم محاسباتی Snapdragon 8 Gen 2 5G، سعی بر این داشته تا ضعفهای موجود در تراشه قبلی را به طور کامل رفع کند و یک پلتفرم همه کاره که قابل استفاده در لپتاپ، تبلت و گوشیهای همراه باشد، به بازار معرفی کند. به طور کلی نسل جدید تراشه اسنپدراگون از عملکرد عالی در بخش باتری، سرعت اتصال 5G و Wi-Fi 6 پشتیبانی میکند و همچنان از معماری 4 نانومتری استفاده خواهد کرد. در ادامه به ویژگیهایی که اسنپدراگون 8 نسل 2 در آن بخشها ارتقا یافته است، اشاره خواهیم کرد.
عملکرد فوق العاده باتری و عمر طولانی
پلتفرم محاسباتی Snapdragon 8cx Gen 2 5G که با پردازنده گرافیکی قدرتمند Adreno برای ارائه عملکرد عالی در بخش باتری و بالا بردن طول عمر آن طراحی شده است، عملکرد پیشرفتهای را بدون کاهش بهرهوری انرژی ارائه میدهد و با یک بار شارژ میتوانید تا 25 ساعت به طور مدام با لپ تاپ خود کار کنید. این رقم 2 برابر بیشتر از حد معمول عمر باتری لپ تاپهای موجود در بازار است. بنابراین شما میتوانید کارهایتان را سریعتر انجام دهید و لپ تاپ شما میتواند عمر بیشتری داشته باشد. به طور دقیق اسنپدراگون 8 نسل 2، تا 18 درصد عملکرد سیستمی سریعتری از نسل دهم i5 اینتل به علاوه نصف مصرف برق ارائه میدهد.
ارتقا قابلیتهای اتصال شبکه 5G و Wi-Fi 6
کوالکام هنگام توسعه پلتفرم اسنپدراگون 8 نسل 2، اتصال به Wi-Fi را در صدر اولویتهای خود قرار داده است. این پلتفرم از مزایای Wi-Fi 6، از جمله اتصال قابل اعتماد، برای کاهش شبکههای خانگی شلوغ که دستگاههای زیادی به آن متصل شدهاند، استفاده می کند. این تراشه از هر دو فرکانس زیر 6 گیگاهرتز و میلیمتر موج برای سرعتهای بسیار سریع و چند گیگابیتی شتیبانی میکند. اتصال 5G برای دسترسی به فایلها از فضای ابری یا استفاده از اینترنت در شبکههای خانگی شلوغ مفید است.
در مجموع، این فناوریهای اتصال به کاربران کمک میکنند تا هنگام استفاده از اینترنت از سرعت بالا در خانه یا هر محیط دیگری که در آن حضور دارند، لذت ببرند. همچنین این تراشه با اتصال به آخرین مودم Qualcomm Snapdragon X70 5G میتواند به سرعت دانلود جدیدی دست یابد و در عین حال 60 درصد انرژی کمتر مصرف کند.
بهبود عملکرد دورکاری با ارتقا قابلیت ضبط تصویر و صدا
مزایای کار از راه دور Snapdragon 8cx Gen 2 بسیار پیشرفتهتر از نسلهای قبل شده است. این تراشه از عملکرد گرافیکی همهجانبه و شتاب سخت افزاری برای برگزاری کنفرانسهای ویدیویی پشتیبانی می کند. برای مثال پلتفرم Qualcomm Spectra ISP، از فناوری ضبط تصویر با حداکثر کیفیت 4K HDR پشتیبانی میکند که با این قابلیت جلسات آنلاین به راحتی برگزار خواهند شد و همکاران میتوانند به وضح همدیگر را در جلسات ویدیویی ببینند. Snapdragon 8cx Gen 2 همچنین از دوربینهای جلو و عقب تا حداکثر 32 مگاپیکسل پشتیبانی میکند، بنابراین کاربران میتوانند به راحتی یادداشتهای جلسه را روی تختههای سفید نیز ثبت کنند. علاوه بر این، فناوری یکپارچه Qualcomm Aqstic با حذف اکو و نویز (ECNS) از صدای شفاف پشتیبانی میکند، بنابراین در جلسات ویدیویی میتوانید به دور از صداهای مزاحم صدای یکدیگر را با وضوح کامل بشنوید.
همچنین قابلیت هوش مصنوعی داخلی تجربه کار از خانه را از طریق موتور هوش مصنوعی یکپارچه کوالکام تقویت کرده است. این ویژگی که اخیراً در مایکروسافت سرفیس پرو ایکس به کار برده شده است، میتواند چشمهای کاربر را شناسایی کرده و به شکلی نامحسوس تغییر دهد تا ارتباط شخصیتری در طول تماس ویدیویی ایجاد کند.
ارتقا امنیت در سطح سازمانی
تمام این ویژگیهای پیشرفته در صورتی که به مسئله محافظت از دستگاهها فکر نشده باشد، معنایی ندارند. Snapdragon 8cx Gen 2 با توجه به نیازهای کاربران و مشاغل برای کمک به دستگاه ها برای حفظ امنیت در زمان کار از راه دور طراحی شده است. پلتفرم محاسباتی اسنپدراگون به گونه ای طراحی شده است که مدیران فناوری اطلاعات میتوانند پشتیبانی و امنیت لازم را تقریباً در هر نقطهای از جهان ارائه دهند. این تراشه با پشتیبانی کامل از شناسه چهره و اثرانگشت، محافظتهای امنیتی داخلی را برای کمک به محافظت و آسان کردن مراحل ورود به سیستم فراهم میکند. همچنین امکان اتصال سلولی، نیاز به شبکههای Wi-Fi عمومی ناامن را از بین میبرد و به علاوه امکان اتصال از راه دور را فراهم میکند.
کوالکام همچنین در طراحی این تراشه با Sophos (رهبری امنیت سایبری) همکاری داشته تا راهحلهای امنیتی خود را برای کمک به شناسایی تهدیدهای روی دستگاه تا 7 برابر سریعتر از رقبای خود بهینه کند.
اسنپدراگون 8 نسل 2 در کدام گوشیهای شیائومی استفاده خواهد شد؟
با توجه به اینکه خود چیپست هنوز به صورت رسمی معرفی نشده، با اطمینان و تایید صد در صد نمیتوان گفت که کدام گوشیهای شیائومی از آن استفاده خواهند کرد اما براساس تجربههای قبلی چند نامزد احتمالی وجود دارد. با انتشار تراشه اسنپدراگون 8 نسل 1، شاهد این بودیم که بسیاری از گوشیهای پرچمدار و میانرده شیائومی از این تراشه استفاه کردند. حالا اسنپدراگون 8 نسل 2 با اختلاف کمی از نسل قبلی خود به بازار معرفی شد و با توجه به اینکه Xiaomi، همیشه تمایل زیادی به استفاده از فناوریهای پرچمدار بر بدنه گوشیهای خود دارد و یکی از اهداف اصل این شرکت تولید گوشیهای با کیفیت با قیمت مناسب است، بنابراین میتوان انتظار داشت که در تولید گوشیهای شیائومی 13 و شیائومی 13 پرو، شاهد استفاده از اسنپدراگون 8 نسل 2 باشیم.
مطالب پربازدید هفته در مجله شیائومی
- کدام گوشی های شیائومی اندروید 13 دریافت میکنند؟
- آموزش بازیابی فایل های پاک شده از گوشی های شیائومی
- مدیاتک یا اسنپدراگون؟ کدام پردازنده در گوشی های شیائومی بهتر هست؟
- نحوه مشاهده رمز وای فای های ذخیره شده در گوشی های شیائومی
- راه حل زود تمام شدن باتری در گوشی شیائومی
- تفاوت گوشی های شیائومی با ردمی و پوکو در چیست؟
- اقدامات بعد از سرقت گوشی های شیائومی + غیر فعال کردن
- دلیل کم شدن صدا هدفون و هندزفری های شیائومی چیست+ راه حل
- ویژگی های برنامه پیام ها (MESSAGES) گوگل در گوشی شیائومی + آموزش
- شیائومی 12 اس اولترا با چهار فناوری جدید به بازار عرضه میشود