روتر Xiaomi AIoT AX3600
مدیر کل بخش سخت افزار هوشمند گروه شیائومی در Weibo اظهار داشت که روتر شیائومی AIoT AX3600 یک به روزرسانی سیستم عامل جدید در راه دارد که دارای پروتکل اتصال جدید شیائومی است.
با یک کلیک به دستگاه های Mijia متصل می شود
روتر شیائومی AIoT AX3600 در این به روز رسانی عملکرد شیائومی Changhuan را دریافت می کند.
این یک فناوری کاملاً جدید است که توسط شیائومی در کنفرانس MIDC 2020 Developer امسال معرفی شد. گوشی های شیائومی که از این ویژگی پشتیبانی می کنند، می توانند به سرعت دستگاه های جدید را در نزدیکی آن پیدا کرده و به صورت پاپ آپ در گوشی های هوشمند نمایش دهند.
هنگامی که گوشی هوشمند شیائومی را در فاصله 30 سانتی متری دستگاه متصل می کنید، با کلیک روی دکمه ای که در گوشی به نمایش در می آید می تواند به شبکه وای فای روتر به راحتی متصل شود. بنابراین، می تواند از طریق عملیات خسته کننده زدن رمز های طولانی برای اتصال به شبکه وای فای ما را بی نیاز کند.
فن دیان مدیر کل بخش پلتفرم IoT شیائومی و رئیس کمیته استراتژی AIoT گفت که شیائومی در حال ساخت یک اکوسیستم بلوتوث اینترنت اشیا می باشد.
اکوسیستم بلوتوث اینترنت اشیا در آینده مسیر شبکه را به کوتاه کردن مسیر شبکه با محوریت بلندگوهای Xiaoai ادامه خواهد داد.
این اجازه می دهد تا دستگاه های بلوتوث به طور یکپارچه در محیط زیست ادغام شوند
همچنین از پردازنده شش هسته ای حرفه ای IPQ8071A از شرکت Qualcomm و 6 آنتن خارجی در سطح سازمانی استفاده می کند. این آمپلی فایر دارای یک حافظه بزرگ 512 مگابایتی است و از اتصال همزمان حداکثر 248 دستگاه پشتیبانی می کند.
همچنین دارای یک NPU دو هستهای 1.7 گیگاهرتزی برای شتاب شبکه است، به همین دلیل به عنوان یک تراشه 6 هستهای به بازار عرضه میشود. چیپست موجود در این دستگاه با 512 مگابایت رم و 256 مگابایت حافظه داخلی همراه شده است. طبق گفته شیائومی، حداکثر 248 دستگاه میتوانند به این روتر متصل شوند.
این روتر با 7 آنتن با بهره بالا همراه شده است بطوریکه یکی از این آنتنها آنتن دستگاه IoT، دوتای آنها آنتن 2.4 گیگاهرتزی و پنج آنتن باقی مانده آنتن 5GHz هستند. دستگاهها میتوانند از طریق شبکههای 2.4 گیگاهرتزی یا 5 گیگاهرتزی به این روتر متصل شوند.
همچنین این روتر از فن آوری (OFDMA (Orthogonal Frequency-Division Multiple Access پشتیبانی میکند که به آن اجازه میدهد تا با استفاده از تنها یک انتقال، داده را به چندین دستگاه ترمینال ارسال کند. روترهای دیگر که از OFDMA پشتیبانی نمیکنند، مجبورند دادهها را از طریق چندین انتقال ارسال کنند، که کارایی کمی دارند.
آنتن AIoT از فرکانس دوگانه نیز پشتیبانی میکند و برای دستگاههای اینترنت اشیا (IoT) سرعت حداکثری 150 مگابیت در ثانیه را فراهم میکند. در مقایسه با Mi Router AC1200، گفته میشود این روتر 155 درصد سریعتر میباشد.
روتر Mi AIoT AX3600 با برنامه میجیا کار میکند و به صورت خودکار دستگاههای IoT را در محیط اطراف تشخیص داده و به کاربران امکان تنظیم تک کلیکه را میدهد.
همچنین این روتر میتواند از طریق یک برنامه WiFi اختصاصی که اکنون به نسخه 5.0 با ویژگیهای جدیدی مانند اطلاع رسانی در لحظه هنگام اتصال دستگاه یا قطع ارتباط از طریق شبکه، به روز شده است، کنترل شود.
شیائومی در 28 دسامبر به مناسبت انتشار سری گوشی شیائومی Mi 11 روترهای پیشرفته جدیدی را منتشر می کند.
روتر شیائومی AIoT AX3600 همچنین جانشین جدیدی در راه دارد
شیائومی در کنفرانس مطبوعاتی خود در ساعت 7:30 بعد از ظهر 28 دسامبر یک روتر جدید و پیشرفته را برای طرفداران شیائومی معرفی میکند.
روتر جدیدی که در 28 دسامبر معرفی می شود، جدیدترین فناوری نسخه پیشرفته WiFi 6 را پشتیبانی می کند.
علاوه بر موارد بالا، می تواند با گوشی شیائومی Mi 11 به 2.1 برابر افزایش سرعت، تا 3.5Gbps برسد.
***برای اطلاع از اخبار جدید شیائومی با مجله شیائومی همراه باشید***