اصولا ایده ساخت و تولید پاوربانک ها از آنجایی به ذهن شرکت های مختلف از جمله شیائومی رسید که کاربران با استفاده کردن از گوشی های هوشمند، در طول روز بارها به شارژ کردن آن نیاز پیدا می کردند. چرا که پیشرفت فوق العاده این دستگاه ها، باعث شد که بیشتر از هر زمان دیگری مورد استفاده کاربران قرار بگیرند. به این ترتیب شرکت های مختلف با تولید پاوربانک به شما این امکان را دادند که بدون نیاز به برق شهری و پریز، گوشی های هوشمند و دیگر دستگاه های خودتان را شارژ کنید. پاوربانک های قابل حمل شامل یک باتری ویژه در محفظه ای ویژه به همراه مداری ویژه برای کنترل جریان برق هستند. پاور بانک ها این امکان را در اختیارتان می گذارند که انرژی الکتریکی ذخیره شده در سلول ها را ذخیره و سپس از آن برای شارژ کردن یک دستگاه همراه استفاده نمایید. پاوربانک ها به عنوان حیات باتری تلفن های همراه، تبلت ها و مدیا پلیرهای قابل حمل محبوب بطور فزاینده ای فراگیر شده اند. با دم دست داشتن یک پشتیبان باتری می توانید وقتی که از پریز برق دورید، باتری گجت خود را زنده نگه دارید. پاوربانک هایی که ما درباره شان صحبت می کنیم، برای تقریباً هر دستگاه قابل شارژ از طریق یو اس بی مناسب هستند. دوربین های حرفه ای، دوربین های Go Pro، اسپیکرهای قابل حمل، سیستم های جی پی اس، ام پی تری پلیرها، گوشی های هوشمند، تبلت ها و هر چیزی که از طریق یو اس بی قابل شارژ باشد، می تواند با یک پاور بانک شارژ شود.
همچنین بخوانید:
انواع پاوربانک:
به صورت کلی می توان پاوربانک ها به سه دسته کلی تقسیم کرد. دسته اول این دستگاه ها به پاوربانک های یونیورسال مشهور هستند که در اندازه ها و اشکال بسیاری ساخته شده و می توانند مناسب دستگاه و بودجه شما باشند. دسته بندی دوم به پاوربانک های خورشیدی اطلاق می شوند که دارای پنل های فتووُلتائیکی هستند که وقتی زیر نور آفتاب قرار دارند، می توانند باتری داخلی را شارژ قطره ای کنند. پس عمل شارژ شدن این دستگاه ها، سریع نیست ولی همیشه می توانند به صورت رایگان برای شما برق ذخیره کنند. دسته بندی اخر نیز باتری های سبک قدیمی هستند که از مدت های قبل مورد استفاده همگان قرار می گرفته اند.
شارژ کردن پاوربانک:
هر پاوربانک دارای یک سوکت ورودی اختصاصی برای دریافت برق می باشد. این جریان برق می تواند از یک سوکت USB موجود در کامپیوتر یا تلویزیون و هر دستگاه دیگری بیاید، اما از طریق پریز می تواند شارژ سریع تری داشته باشد. معمولاً پاوربانک ها برای شارژ شدن از Micro USB و برای شارژ کردن از USB استاندارد استفاده می کنند. در موارد خیلی نادر، پاوربانک ها می توانند از سوکت مشابه برای ورودی و خروجی استفاده کنند که البته به سختی می توانید پیدا کنید. اما این مورد نادر بوده و نباید برای هر پاوربانکی این گونه تصور شود، چون زدن برق به خروجی پاوربانک می تواند به باتری آسیب های جبران ناپذیری برساند. اگر قادر نیستید که سوکت خروجی یا ورودی را تشخیص دهید، برای دیدن دستورالعمل های ویژه می توانید به دفترچه راهنما دستگاه خریداری شده مراجعه کنید. بسته به ظرفیت پاوربانک و سطح شارژ کنونی اش تقریبا زمان اندکی طول می کشد تا فول شارژ شود. اکثر پاور بانک ها هم چراغ LED برای نمایش ظرفیت باقیمانده دارند و هم یک قطع کننده ایمنی برای جلوگیری از شارژ و گرم شدن بیش از حد دستگاه دارند. اگر از وجود این رله قطع کننده بر روی دستگاه خودتان مطمئن نیستید، پیشنهاد می شود که حتما پس از شارژ کامل، پاوربانک را از برق جدا کنید.
دوام شارژ پاوربانک:
تعداد سیکل های شارژ و دشارژی که یک پاور بانک می تواند در طول عمرش انجام دهد و یک پاوربانک وقتی که استفاده نمی شود، چه مدت می تواند شارژش را نگه دارد، نکته هایی هستند که باید برای تشخیص طول عمر دستگاه درنظر گرفت. پاسخ گزینه اول می تواند برای پاوربانک های گوناگون، اجزای درونی شان و کیفیت ساختشان متفاوت باشد. پاوربانک های بهتر و مقرون به صرفه تر، ماندگاری بیشتر دارند، در حالی که واحدهای ارزان تر و کوچک تر بسته به نوع رفتارشان، ممکن است شارژ را سریع تخلیه کنند. عموماً پاوربانک ها به صورت روزانه استفاده نمی شوند، بنابراین در الگوهای استفاده جهان واقعی معمولاً بیش از 18 ماه به صورت استاندارد دوام می آورند. پاسخ ارائه شده برای گزینه دوم نیز به کیفیت مدار کنترلر و سلول های باتری بستگی دارد. یک پاو بانک خوب می تواند به مدت 3 تا 6 ماه شارژ با تلفات حداقل را نگهداری کند. پاوربانک های با کیفیت پایین تر ممکن است 4 تا 6 هفته شارژ نگه دارند. در این رابطه، شما هرچقدر که هزینه کنید، کیفیت و خدمات دریافت خواهید کرد و اگر شما به یک منبع تغذیه اضطراری بلند مدت نیاز دارید، پیشنهاد می شود که بودجه تان را افزایش دهید. اکثر پاور بانک ها در طول زمان، به آرامی شارژ خالی می کنند که تا حدی تحت تأثیر محیط و مراقبت از آنان هستند. به عنوان مثال گذاشتن پاوربانک در خودرویی که دارای دمای به شدت غیر ثابتی است، طول عمرش را می تواند به میزان قابل توجهی کاهش دهد.
یک پاوربانک چندبار می تواند یک دستگاه را شارژ کند؟
اطلاعات ارائه شده توسط این مقاله برپایه ظرفیت متوسط دستگاه: 1500 میلی آمپر ساعت، سطح توان دستگاه: بیشتر از 20 درصد و میزان بازدهی پاوربانک 80 درصد استوار شده است. بسیاری از پاوربانک ها به داشتن میزان بازدهی بالای 90 درصد رجزخوانی می کنند، اما ما در جهان واقعی می بینیم که میزان بازدهی معمولاً در آب و هوای استرالیا تا 80 درصد می رسد. به طور کلی، هرچه میزان ظرفیت پاوربانک بزرگ تر و دستگاه شما کوچکتر باشد، تعداد دفعات بیشتری می توانید دستگاه تان را شارژ کنید. عوامل دیگر نیز می توانند دشارژ پاوربانک را محدود کنند و یا بهبود بدهند، بنابراین به آنان توجه کنید تا بهتر و طولانی تر بتوانند که کار کنند.
ظرفیت پاوربانک * بازدهی * تلفات دستگاه / ظرفیت دستگاه
به عنوان مثال 2.5=1500/0.8×0.8×6000، این یعنی یک پاوربانک 6000 میلی آمپر ساعتی، یک دستگاه با باتری 1500 میلی آمپر ساعی را تقریباً 2.5 بار می تواند که شارژ کند.
میلی آمپر ساعت چیست؟
عموم باتری های دستگاه های همراه و پاوربانک ها اصولا براساس آمپر ساعت سنجیده شده و بر حسب میلی آمپر اندازه گیری می شوند تا اعداد غیراعشاری ایجاد شود. میزان میلی آمپر ساعت، توان جریان برق در طول زمان را برای یک پاوربانک یا باتری بیان می کند.
لیتیوم یون و لیتیوم پلیمر چیست؟
باتری های لیتیوم یونی و لیتیوم پلیمری رایج ترین انواع باتری های قابل شارژی هستند که در پاور بانک ها و باتری گوشی های هوشمند و دیگر دستگاه های قابل حمل یافت می شوند. باتری های لیتیوم یونی عموماً ارزان تر از نوع دوم بوده و در میزان ظرفیت برحسب میلی آمپر ساعت محدود هستند. در حالی که باتری های لیتیوم پلیمری می توانند بزرگتر از آن ها شوند و از تأثیر حافظه در طول زمان رنج نمی برند.
بازده و تلفات دستگاه:
وقتی برق منتقل می شود، همیشه به دلیل مقاومت و سایر پارامترهای موجود تلفاتی را ایجاد می کند. پاور بانک ها قادر نیستند که 100 درصد ظرفیت واقعی شان را به دستگاه منتقل کنند، بنابراین ما این تلفات را در زمان محاسبه تعداد دفعاتی که یک دستگاه می تواند توسط پاور بانک، شارژ شود را لحاظ می کنیم. میزان بازدهی ها بین پاوربانک ها براساس نوع باتری، کیفیت اجزا و محیط متفاوت بوده وبه صورت کلی بازده های بین 80 و 90 درصد استاندارد صنعت کنونی بوده و نشان از کیفیت مناسب آن ها دارند.
چه مقدار شارژ نیاز دارم؟
پاور بانک با چه ظرفیتی نیاز دارید؟ جواب این سؤال به نوع دستگاهی که میخواهید شارژ کنید بستگی دارد. شاید بهترین راه تشخیص، جست و جوی ظرفیت – با واحد میلی آمپر ساعت – است. ظرفیت باتری دستگاههای خود را بررسی کرده تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. برای مثال شما به طور معمول دو دستگاه OnePlus One با ظرفیت باتری ۳۱۰۰ میلی آمپرساعت و iPad Air 2 با ظرفیت باتری ۷۳۴۰ میلی آمپرساعت را که در مجموع ۱۰۴۴۰ میلی آمپرساعت است، شارژ میکنید. بنابراین پاوربانکی با ظرفیت ۱۰۴۰۰ میلی آمپرساعت برای شما کافی است و اگر میخواهید شارژ بیشتری داشته باشید میتوانید پاور بانک ۱۶۰۰۰ شیائومی را بخرید.
به این دلیل است که شیائومی در کنار تولید گوشی هوشمند، انواع مختلف پاور بانک را با قیمت مناسب و کیفیت عالی عرضه کرده است. طبق اطلاعات سایت Amazon بعضی از برندهایی که پاور بانک تولید میکنند مانند Anker ، RAVpower و یا Zendure همگی دارای قیمت بالاتری نسبت به شیائومی هستند. همچنین خرید از برند شناخته شدهای مانند شیائومی نسبت به برندهای ناشناخته میتواند انتخاب مطمئنتری باشد.
پاوربانک های شیائومی
فروش بیش از ۱۰ ها میلیون محصولات شیائومی تنها محدود به فروش اسمارت فون نیست بلکه پاور بانکهای ارزان و جذاب شیائومی بسیار طرفدار دارد. سال گذشته کمپانی شیائومی اعلام کرد که تنها در یک سال بیش از ۱۰ میلیون پاور بانک ۱۰۴۰۰ میلی آمپرساعتی را به فروش رسانده است.
این محصولات بخشی از لوازم جانبی مربوط به موبایل است که این کمپانی چینی به همراه محصولات دیگری مانند هندزفری، اسپیکر و قاب ضد آب از طریق فروشگاههای خود به فروش میرساند.
پاور بانکهای شیائومی که با هر برند موبایلی کار میکنند در شش مدل و هفت رنگ وارد بازار شدهاند البته دسترسی به انواع این محصول در کشورهای مختلف فرق میکند. پاور بانک شیائومی تقریباً در تمامی کشورها به فروش میرسد.
شش مدل پاور بانک شیائومی عبارتند از: ۱۶۰۰۰mAh ، ۱۰۴۰۰mAh ، ۱۰۰۰۰mAh ، ۵۰۰۰mAh ، ۲۰۰۰۰mAh و ۱۰۰۰۰mAh Pro
تلفات دستگاه، بیانگر وضعیت باتری در دستگاهی می باشد که می خواهید شارژش کنید، است. هرچه ظرفیت این دستگاه کمتر باشد، یک پاوربانک باید بیشتر کار کند تا آن را شارژ کند. ما اصولا شارژ شدن از 20 تا 90 درصد را یک فول شارژ در نظر می گیریم؛ چون تلفات بازده افزایش می یابد و به ذخیره شارژ تلف شده منتهی می شود. رفتن از شارژ 5 درصد به 100 درصد، می تواند توان بیشتری مصرف کند.
⭐ پاوربانک یا شارژر همراه چیست؟
پاوربانک ، شارژری قابل حمل می باشد که انرژی الکتریکی را ذخیره می کند و در مواقعی که شما دسترسی به پریز برق ندارید ، برای شارژ گوشی یا تبلت یا لوازم شارژی می تواند به شما کمک کنید.
⭐ بهترین پاوربانک موجود در بازار کدام برند می باشد؟
پاوربانک و یا شارژر همراه شیائومی یکی از بهترین و باکیفیت ترین در عین حال مقرون به صرفه ترین پاوربانک موجود در بازار ایران می باشد.
⭐ بهترین پاوربانک شیائومی کدام مدل می باشد؟
با توجه به گستردگی طیف تولید پاوربانک توسط کمپانی شیائومی و کیفیت و قیمت عالی این محصولات تمامی پاوربانک های این برند از عملکرد بالایی برخوردار بوده و شما می توانید بسته به نیاز خود مدل مورد نیاز را انتخاب نمایید.
⭐ چرا قیمت پاوربانک های شیائومی در بازار متفاوت می باشد؟
با توجه به نوع ورود کالا و پرداخت یا عدم پرداخت هزینه های گمرکی و ورود کالا و همچنین با توجه به اینکه کالای قاچاق و متفرقه در بازار زیاد می باشد قیمت این محصولات متغیر می باشد. ما به شما این اطمینان را می دهیم که پاوربانک های شرکت رایانه همراه اورجینال بوده و دارای گارانتی 18 ماهه می باشد.